Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Plats nadalencs lleugers

Són receptes tradicionals de Nadal, però amb alguns ingredients menys calòrics dels que se solen utilitzar

CUINA.CAT

21/12/2020

Nadal sol ser sinònim d'excessos. Potser intentem no passar-nos amb el torró però no sabem dir que no a un parell de canelons més o endur-nos un tàper de pollastre farcit. Per evitar-nos un gener light, aquí teniu unes quantes receptes tradicionals amb ingredients menys calòrics. Bon profit!

01 Llagosta al forn

Llagosta al forn Becky Lawton

Llagosta al forn

Aquestes llagostes fetes al forn no són gens calòriques i, a més, són senzilles de fer, ja que només haureu de tenir cura de treure-les a punt per evitar que es ressequin. Mentrestant, podeu preparar el primer plat i així optimitzeu el temps!

Llegiu la recepta completa

02 Canelons d'espinacs

Canelons d'espinacs Becky Lawton

Canelons d'espinacs

Si voleu reduir càlories, aquests canelons substitueixen la pasta per una massa feta d'espinacs, verda i amb molta fibra. A més, és ideal per preparar als més petits i ensenyar-los a menjar verdura d'una manera més original!

Llegiu la recepta completa

Per cert, si aquesta us ha agradat, també us agradaran aquests canelons de verdures.

03 Pollastre de Nadal al forn

Pollastre de Nadal al forn

Pollastre de Nadal al forn

El forn és una de les tècniques més saludables per cuinar els ingredients, ja que evita fregits i excessos d'oli innecessaris. A més, el pollastre és una de les carns blanques més pures i menys greixoses. Feu aquesta recepta com a segon plat per Nadal! Encara us ho esteu pensant? 

Llegiu la recepta completa

04 Pèsols estofats amb botifarra negra i escamarlans

Pèsols estofats amb botifarra negra i escamarlans Becky Lawton

Pèsols estofats amb botifarra negra i escamarlans

Combinar proteïnes animals, com la botifarra o els escamarlans, amb les proteïnes vegetals, com els pèsols, és una idea genial per a la bona absorció de nutrients. A més, aquesta recepta pot servir com a plat únic!

Llegiu la recepta completa

05 Galets d'espelta amb fesols, fredolics i escamarlans

Galets d'espelta amb fesols, fredolics i escamarlans

Galets d'espelta amb fesols, fredolics i escamarlans

Aquesta sopa substitueix els galets blancs tradicionals pels d'espelta. Aquest cereal, comparat amb el blat normal, té un percentatge major de fibra, vitamines i minerals i és més saludable per al nostre organisme.

Llegiu la recepta completa

06 Pit de pollastre confitat amb mango i olives negres

Pit de pollastre confitat amb mango i olives negres

Pit de pollastre confitat amb mango i olives negres

Per Nadal no tot han de ser rostits potens, també es pot optar per fer plats lleugers però igualment deliciosos, com aquest pit de pollastre confitat amb mango i olives negres. Per fer-lo haureu de confitar la carn al forn, batre el mango per fer-ne puré i barrejar polpa d'olives amb l'oli del confitat. El resultat serà un plat tendre amb sabors mediterranis i tropicals.

Llegiu la recepta completa

07 Escudella de mill

Escudella de mill

Escudella de mill

De mill i cigrons en comptes de galets i amb mandonguilles de pollastre en comptes de pilota. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: