Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

5 receptes amb 'After Eight'

Plats per gaudir de la combinació de xocolata i menta més deliciosa

CUINA.CAT

15/02/2018

Una de les coses més meravelloses de la cuina és poder combinar ingredients que, d'entrada, poden semblar incompatibles. Es crea, així, una explosió de sabors que ens soprèn i que, fins i tot, pot arribar a triomfar. En aquesta categoria —i ja sabem que sobre gustos no hi ha res escrit— hi entra l''After Eight', una combinació de menta i xocolata que té tants defensors com detractors però que, en tot cas, el 19 de febrer celebra el seu dia i per això us oferim cinc receptes perquè en pugueu gaudir.

After Eight de xocolata i menta

After Eight de xocolata i menta Becky Lawton

After Eight de xocolata i menta

Stéphane Poussardin s'ha convertit en un dels referents de la cuina mol·lecular i en aquesta recepta ha creat una mena de desconstrucció de l'After Eight clàssic, al més pur estil de Ferran Adrià. L'elaboració requereix paciència i temps, però us podem assegurar que el resultat us encantarà! 

Llegiu la recepta completa

Adaptació de l'After Eight

Si per a vosaltres l'After Eight ha de tenir, tant sí com no, la forma tradicional, Pep Nogué ens n'explica una recepta que s'hi aproxima força. Prepareu-vos per embrutar una mica la cuina i per passar-vos-ho com si fóssiu nens treballant la xocolata!

Llegiu la recepta completa

'After eight' amb pèsols

'After eight' amb pèsols Becky Lawton

After Eight amb pèsols

Si us pensàveu que l'After Eight només servia per a les postres, torneu-hi a pensar. Aquesta recepta us demostrarà que en podeu gaudir, també, amb pèsols. Té truc, perquè són pèsols confitats i, per tant, són dolços! 

Llegiu la recepta completa

Mousse d'After Eight

Mousse d'After Eight Gemma Clofent

Mousse d'After Eight

El truc d'aquesta mousse que prepara la Gemma Clofent és que fa servir, directament, After Eight per preparar-la, en comptes de fer una barreja de xocolata i menta. D'aquesta manera, el gust és molt més autèntic! 

Llegiu la recepta completa

After Eight de peres

After Eight de peres

After Eight de peres

Aquesta proposta de la Gemma Clofent acompanya el gust de la xocolata i la menta amb una fruita. En aquest cas, és la pera, i el color verd l'aconsegueix amb licor de menta. Animeu-vos a fer-la i veureu com us sorprèn!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: