Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

5 receptes d'entrepans

Esmorzeu diferent cada dia!

CUINA.CAT

20/01/2020

Probablement gairebé cada dia mengeu un entrepà, ja sigui per esmorzar, per dinar o per sopar. Sabem que pot ser una recepta monòtona, però no per això ha de ser menys variada. Us proposem unes variants d'entrepans per trencar amb els clàssics de sempre. Bon profit!

01 Bagel de pastrami

Bagel de pastrami Maria Ángeles Torres

Bagel de pastrami

Els americans han substituït el clàssic sandvitx per la forma del bagel. I com tot producte que causa furor als Estats Units, ja ha arribat a casa nostra. Tasteu aquesta essència novaiorquesa que amenaça de substituir l'entrepà! Vosaltres quin preferiu?

Llegiu la recepta completa

02 New York Deli Pastrami Sandwich

New York Deli Pastrami Sandwich Maria Ángeles Torres

New York Deli Pastrami Sandwich

Aquest entrepà típic de Nova York és energètic i contundent. Per això us aconsellem que el prepareu els dies que us lleveu tard i ja no sabeu si esmorzar o dinar. És una opció ideal per fer un brunch a mig matí!

Llegiu la recepta completa

03 Entrepà de salmó i vegetals

Entrepà de salmó i vegetals Becky Lawton

Entrepà de salmó i vegetals

Tot i que aparentment un entrepà és una recepta ràpida i senzilla, aquest de salmó i vegetals us treurà una mica de temps. Però el seu sabor compensa el temps invertit preparant la massa, el farciment i la maionesa. És deliciós i val la pena que hi dediqueu uns quants minuts!

Llegiu la recepta completa

04 Minientrepà de brandada de bacallà

Minientrepà de brandada de bacallà Becky Lawton

Minientrepà de brandada de bacallà

Aquests entrepans són en miniatura i amb un de sol no en tindreu prou. Per això us proposem que els prepareu per complementar un bon aperitiu i anar picant! 

Llegiu la recepta completa

05 Entrepà de tonyina amb crema de pebrot i germinats

Entrepà de tonyina amb crema de pebrot i germinats

Entrepà de tonyina amb crema de pebrot i germinats

Aquest entrepà té una base i un condiment del tot saludables, de manera que és ideal per als qui busqueu alternatives lleugeres i no voleu renunciar a l'entrepà de mig matí. A més, és senzill de fer i només cal que tritureu la crema i hi afegiu la tonyina. Si voleu guanyar temps, decanteu-vos per la de llauna!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: