Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

6 truites originals

Si ja esteu avorrits de la truita de patates, tasteu aquestes variants de la tradicional recepta francesa

CUINA.CAT

13/10/2017
01 Truites a cavall

Truites a cavall

Truites a cavall

Per als inconformistes aquesta truita és la salvació! Per a tots aquells que no poden decidir-se per una sola truita, les Cuineres de Sils ens proposen ajuntar-ne tres alhora! El sabor de la d'espinacs, la de patates i la de gambes en una única mossegada! Una barreja de sabors digna ser tastada!

Llegiu la recepta completa

02 Truita de botifarra

Truita de botifarra

Truita de botifarra

Sovint trobem la botifarra acompanyant una carn d'olla o amb unes llesques de pa fent d'embotit. Però per què no proveu de fer una truita amb botifarra? El resultat és sorprenent i no és gaire complicada de fer!

Llegiu la recepta completa

03 Truita de gambetes a baixa temperatura

Truita de gambetes a baixa temperatura

Truita de gambetes a baixa temperatura

La truita més delicada de totes, tan visualment com saborosament. Montse Estruch ens ensenya a fer aquesta truita en què la clara envolta el rovell i descansa en una base de verdures en tempura. Per acabar de coronar el plat, unes gambetes petites i molta dedicació per al laboriós muntatge!

Llegeix la recepta completa

04 Pop roquer amb allada i escuma calenta de truita de patates

Pop roquer amb allada i escuma calenta de truita de patates

Pop roquer amb allada amb escuma calenta de truita de patates

Sabeu fer una truita de patates tradicional amb ous, patates i ceba? Doncs bé, un cop feta tritureu-la i convertiu-la en escuma. Senzill, oi? Només necessitareu seguir els passos de Paula Casanoves: passar-la per la Thermomix amb clara i nata, colar-la i mantenir-la al bany maria. Tot per acompanyar un deliciós pop amb allada!

Llegiu la recepta completa

05 Truitetes de carxofes i botifarra de perol

Truitetes de carxofes i botifarra de perol

Truitetes de carxofes i botifarra de perol

La botifarra de perol és una de les més bones i típiques de les comarques gironines i del Maresme. Què millor que fer-ne una de truita i combinar-la amb carxofes? Les carxofes aporten el toc necessari de verdura al plat. Recordeu que són diürètiques i molt bones per a la salut!

Llegiu la recepta completa

06 Rotllet de truita amb espinacs tendres i salmó

Rotllet de truita amb espinacs tendres i salmó

Rotllet de truita amb espinacs tendres i salmó

La truita acostuma a ser un primer o segon plat, però Ada Parellada proposa la versió en forma d'aperitiu! Aquests rotllets són ideals per anar obrint boca i sorprendre en un dia que tingueu convidats! La seva forma enrotllada no passa desapercebuda i tots voldran tastar-la!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: