Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

8 cremes i sopes de bolets

Propostes per escalfar el cos aquesta tardor amb els millors fruits del bosc!

CUINA.CAT

24/10/2019
01 Crema de carbassa i portobel·lo

Crema de carbassa i portobel·lo

Crema de carbassa i portobel·lo

Aquesta crema és ideal per als dies més freds de la tardor i també per a aquells que pateixen retenció de líquids gràcies a les qualitats saludables del portobel·lo, un bolet que pertany a la família del xampinyó. Un plat senzill però amb un alt contingut nutritiu!

Llegiu la recepta completa 

02 Crema de bolets i foie amb brou de carn i cigrons

Crema de bolets i foie amb brou de carn i cigrons

Crema de bolets i foie amb brou de carn i cigrons

Per als amants dels bolets i els més indecisos a l'hora de triar-ne tan sols un, aquesta crema és ideal, ja que barreja fins a tres varietats de bolets: els rovellons, els rossinyols i les trompetes de la mort. Una combinació molt completa i gustativa que, acompanyada de foie, brou de carn i cigrons, no deixarà indiferent ningú! 

Llegiu la recepta completa

03 Sopa de fredolics

Sopa de fredolics

Sopa de fredolics

Aquesta sopa de fredolics és apta per a aquells dies que no disposeu de molt de temps per a la cuina. Una recepta ràpida i senzilla que com a primer plat resulta ideal per conservar la gana per als segons. A més, no conté cap aliment d'origen animal i és perfecta per als vegans!

Llegiu la recepta completa

04 Sopa de bolets i vedella

Sopa de bolets i vedella

Sopa de bolets i vedella

Aquest primer plat requereix paciència. I és que el brou de carn necessita un llarg temps de repòs. Tot i així, la tendror de la vedella compensa les hores invertides als fogons! A més, l'acompanyament dels bolets combina perfectament amb la salsa de soja i tot plegat dona un toc saborós i original!

Llegiu la recepta completa

05 Crema de bolets

Crema de bolets

Crema de bolets

Dolors Abad confia en la cuina més tradicional amb aquesta recepta típica sense gaires farciments. Els protagonistes són els bolets, i en són tres: els ceps, els xampinyons i les carreroles. Per acompanyar la crema només farà falta un formatge ratllat pel damunt o uns crostonets de pa torrats, tocs subtils que no amaguin l'autèntic sabor dels bolets!

Llegiu la recepta completa

06 Sopa de castanyes amb ou escumat i bolets de temporada

Sopa de castanyes amb ou escumat i bolets de temporada

Sopa de castanyes amb ou escumat i bolets de temporada

L'ou és versàtil, i amb una sopa de castanyes amb bolets de temporada no queda gens malament. Una sopa per gaudir calenta i que porta tots els ingredients de temporada per fer aquesta tardor!

Llegiu la recepta completa

07 Rovellons

Rovellons

Sopa de rovellons amb cansalada

Els rovellons, coneguts popularment al País Valencià i a les Illes com a esclata-sangs, redueixen el colesterol, tenen fibra i milloren el sistema immunitari. Per això són ideals per compensar un bon plat de cansalada com el que ens proposa Pep Nogué. A més, el sabor és assegurat si l'acompanyem amb una bona picada feta d'ametlles, alls, julivert i pa torrat!

Llegiu la recepta completa

08 Sopa de fredolics i cacauets

Sopa de fredolics i cacauets

Sopa de fredolics i cacauets

Aquesta sopa de fredolics i cacauets és senzilla i ideal per als vegetarians! El resultat final és una sopa amb una textura rústica que s'allunya de les sopes més suaus i delicades que té com a protagonistes els trossos de bolets, verdures i cacauets que trobes en cada cullerada!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: