Què cuinar La Vanguardia

9 galetes ràpides i senzilles

CUINA.CAT

06/11/2017

Les galetes sempre són una bona opció i no cal complicar-se massa la vida per fer-les! Us deixem uns exemples clars de receptes ràpides i senzilles que no us portaran gaires mal de caps! 

Galetes de coco

Galetes de coco

Galetes de coco

Unes galetes sense farina són possibles? Aquestes de coco no en porten i per això són fines i delicades. La textura és suau i són ideals per aquells que fugiu dels gustos extremadament dolços, ja que quasi no porten sucre i el sabor del coco predomina per damunt de tot!

Llegiu la recepta completa

Galetes de mantega

Galetes de mantega

Galetes de mantega

El clàssic dels clàssics són aquestes galetes de mantega. Si preferiu els sabors de tota la vida prepareu aquesta recepta sense farciments i amb el sabor pur a galeta.També podeu afegir un toc diferent i acompanyar-les de xocolata, melmelada o fruits secs!

Llegiu la recepta completa

Galetes sablé de canyella

Galetes sablé de canyella

Galetes sablé de canyella

Si heu preparat algun pastís i us ha sobrat part de la massa sablé aprofiteu-la per cuinar aquestes galetes que proposa Gemma Clofent. D'aquesta manera tidnreu pastís i galetes llestos en una mateixa tarda. Una manera d'aprofitar el temps i sobretot, els ingredients!

Llegiu la recepta completa

Galetes cruixents de sèsam

Galetes cruixents de sèsam

Galetes cruixents de sèsam

Aquestes galetes salades són ideals per l'aperitiu i per quedar bé amb els vostres invitats. Són senzilles però originals,  ja que li donen la volta al concepte de tempura. En lloc d'arrebossar algun ingredient, haureu d'arrebossar la tempura sola. Us hi atreviu? Les podeu cobrir amb el que us agradi més o fins i tot fer-les dolces cobrint-les de cacau o canyella.

Llegiu la recepta completa

Galetes salades de parmesà, nous i dàtils

Galetes salades de parmesà, nous i dàtils

Galetes salades de parmesà, nous i dàtils

Combinar parmesà, nous i dàtils és un èxit assegurat i està comprovat que aquesta mescla agrada a quasi tothom. No només agrada, sinó que també crea addicció i aquestes galetes seran un no poder parar de picar! Així que si les serviu com a entrant és millor que les dosifiqueu si no voleu que desapareguin en pocs segons de la taula!

Llegiu la recepta completa

Cookies de xocolata amb nous i ametlles

Cookies de xocolata amb nous i ametlles

Cookies de xocolata amb nous i ametlles

Aquestes galetes de xocolata no són cap novetat culinària, però si proveu de fer-les a casa, segur que les trobareu més bones que qualsevol d'altres ja comprades! 

Llegiu la recepta completa

Ametllats

Ametllats

Ametllats

Els ametllats són les galetes típiques catalanes per excel·lència. No cal complicar-se massa la vida per a preparar-les. Us animeu a conservar la tradició?

Llegiu la recepta completa

Pets de monja

Pets de monja

Pets de monja

Els pets de monja també formen part de la rebosteria tradicional catalana. Tot i que no destaquen per la seva intensitat de sabor, ja que són bastant neutrals, poden provar de sucar-los amb un bon vi dolç. Els més petits ho podeu fer amb un tassó de llet!

Llegiu la recepta completa

Gingerbread cookies

Gingerbread cookies

Gingerbread cookies

Les galetes de gingebre us poden resultar exòtiques però són del tot habituals pels canadencs i anglesos. A allà són del tot populars i triomfen de valent! De ben segur que us agraden i que el toc d'anís no us deixarà indiferents!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 nov

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

21 nov

Rebosteria compromesa d'A Taula

En aquest taller podeu aprendre a preparar postres i pastissos mentre reflexioneu sobre sostenibilitat, tradició...

22 nov

Taller de fondue i maridatge amb vins d'A Taula!

A Taula! Cicle de cultura i gastronomia celebra 10 anys divulgant la cultura gastronòmica i els bons...

23 nov

Hàbits saludables amb A Taula!

Una de les activitats organitzades per celebrar el desè aniversari d'A Taula! està dedicada a la cuina...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto