Consells de cuina La Vanguardia

9 plats de caça

Per donar la benvinguda al desembre us proposem nou receptes amb ingredients de la temporada de caça!

CUINA.CAT

30/11/2017

Ha arribat el fred i això vol dir que ja és temporada de plats de caça i podeu preparar aquelles carns de sabor intens que no es poden menjar tot l'any. Aprofiteu per cuinar alguna d'aquestes receptes amb cèrvol, senglar, porc, o conill. Per fer-les més bones, acompanyeu-les de productes propis de la tardor com les castanyes o la col!

 

 

01 Estofat de cérvol, moniato, espinacs i magrana

Estofat de cérvol, moniato, espinacs i magrana Becky Lawton

Estofat de cérvol, moniato, espinacs i magrana

La carn de cérvol té un menor contingut calòric i menys colesterol que la resta de les carns vermelles. Traieu-li partit a la cuina amb aquest estofat que a més de saludable, està boníssim!

Llegiu la recepta completa

02 Conill a la graella amb carxofes

Conill a la graella amb carxofes Becky Lawton

Conill a la graella

Aquest conill és ideal per tots aquells que vulguin mantenir la línia, ja que aquesta carn és poc greixosa i les carxofes són tan diürètiques que ajuden a combatre la retenció de líquids.

Llegiu la recepta completa

03 Polenta amb estofat de senglar

Polenta amb estofat de senglar Becky Lawton

Polenta amb estofat de senglar

La polenta són unes farinetes de farina de dacsa que es mengen al nord d'Itàlia. És molt versàtil i amb el senglar combina a la perfecció!

Llegiu la recepta completa

04 Conill amb gambes

Conill amb gambes

Conill amb gambes

Prepareu el pa per sucar-lo en aquest mar i muntanya! No oblideu anar banyant contínuament les espatlles de conill amb el seu suc perquè quedin ben lacades. Si ho feu així, quedaran tan tendres que seu's desfaran a la boca!

Llegiu la recepta completa

05 Cabirol, moniato, castanyes i pa torrat

Cabirol, moniato, castanyes i pa torrat

Cabirol, moniato, castanyes i pa torrat

El cabirol és el cérvol europeu més petit i un producte tan exquisit que només el trobareu al Bages. Com és una peça poc habitual a la cuina cal que seguiu amb atenció tots els passos de la recepta! Si ho feu així, serà tot un èxit.

Llegiu la recepta completa

06 Conill rostit amb fruites del bosc

Conill rostit amb fruites del bosc

Conill rostit amb fruites del bosc

La reducció de fruites del bosc impregna de dolçor a aquest plat de conill. A més, li dóna un atractiu visual molt vistós. Aventureu-vos a incorporar les fruites exòtiques als plats de caça, us sorprendrà!

Llegiu la recepta completa

07 Galtes de porc guisades a la cocota

Galtes de porc guisades a la cocota Miquel Àngel Roque

Galtes de porc guisades a la cocota

Aquest tradicional plat de cullera és un dels clàssics que mai passen de moda. Feu un bon arròs bullit o unes patates fregides per acompanyar a les galtes i coronar el plat. La salsa podeu menjar-la a cullerades o bé sucar-la amb pa!

Llegiu la recepta completa

08

Saltimboca de filet de senglar a la romana

Aquesta recepta us recordarà als clàssics llibrets però en aquest cas són tan selectes que estan fets amb carn de senglar. El gust és incomparable i ja no en voldreu tastar d'altres!

Llegiu la recepta completa

09 Peus de porc

Peus de porc

Peus de porc

Si feu una bona picada d'ametlles aquest plat de peus de porc us quedarà del tot rodó. Acompanyeu-los del què més us agradi, naps, bolets o caragols!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto