Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

9 plats de caça

Per donar la benvinguda al desembre us proposem nou receptes amb ingredients de la temporada de caça!

CUINA.CAT

30/11/2017

Ha arribat el fred i això vol dir que ja és temporada de plats de caça i podeu preparar aquelles carns de sabor intens que no es poden menjar tot l'any. Aprofiteu per cuinar alguna d'aquestes receptes amb cèrvol, senglar, porc, o conill. Per fer-les més bones, acompanyeu-les de productes propis de la tardor com les castanyes o la col!

 

 

01 Estofat de cérvol, moniato, espinacs i magrana

Estofat de cérvol, moniato, espinacs i magrana Becky Lawton

Estofat de cérvol, moniato, espinacs i magrana

La carn de cérvol té un menor contingut calòric i menys colesterol que la resta de les carns vermelles. Traieu-li partit a la cuina amb aquest estofat que a més de saludable, està boníssim!

Llegiu la recepta completa

02 Conill a la graella amb carxofes

Conill a la graella amb carxofes Becky Lawton

Conill a la graella

Aquest conill és ideal per tots aquells que vulguin mantenir la línia, ja que aquesta carn és poc greixosa i les carxofes són tan diürètiques que ajuden a combatre la retenció de líquids.

Llegiu la recepta completa

03 Polenta amb estofat de senglar

Polenta amb estofat de senglar Becky Lawton

Polenta amb estofat de senglar

La polenta són unes farinetes de farina de dacsa que es mengen al nord d'Itàlia. És molt versàtil i amb el senglar combina a la perfecció!

Llegiu la recepta completa

04 Conill amb gambes

Conill amb gambes

Conill amb gambes

Prepareu el pa per sucar-lo en aquest mar i muntanya! No oblideu anar banyant contínuament les espatlles de conill amb el seu suc perquè quedin ben lacades. Si ho feu així, quedaran tan tendres que seu's desfaran a la boca!

Llegiu la recepta completa

05 Cabirol, moniato, castanyes i pa torrat

Cabirol, moniato, castanyes i pa torrat

Cabirol, moniato, castanyes i pa torrat

El cabirol és el cérvol europeu més petit i un producte tan exquisit que només el trobareu al Bages. Com és una peça poc habitual a la cuina cal que seguiu amb atenció tots els passos de la recepta! Si ho feu així, serà tot un èxit.

Llegiu la recepta completa

06 Conill rostit amb fruites del bosc

Conill rostit amb fruites del bosc

Conill rostit amb fruites del bosc

La reducció de fruites del bosc impregna de dolçor a aquest plat de conill. A més, li dóna un atractiu visual molt vistós. Aventureu-vos a incorporar les fruites exòtiques als plats de caça, us sorprendrà!

Llegiu la recepta completa

07 Galtes de porc guisades a la cocota

Galtes de porc guisades a la cocota Miquel Àngel Roque

Galtes de porc guisades a la cocota

Aquest tradicional plat de cullera és un dels clàssics que mai passen de moda. Feu un bon arròs bullit o unes patates fregides per acompanyar a les galtes i coronar el plat. La salsa podeu menjar-la a cullerades o bé sucar-la amb pa!

Llegiu la recepta completa

08

Saltimboca de filet de senglar a la romana

Aquesta recepta us recordarà als clàssics llibrets però en aquest cas són tan selectes que estan fets amb carn de senglar. El gust és incomparable i ja no en voldreu tastar d'altres!

Llegiu la recepta completa

09 Peus de porc

Peus de porc

Peus de porc

Si feu una bona picada d'ametlles aquest plat de peus de porc us quedarà del tot rodó. Acompanyeu-los del què més us agradi, naps, bolets o caragols!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: