Consells de cuina La Vanguardia

4 coques per Dijous Gras

Per Dijous Llarder, greix. No és ben bé això, però amb aquestes receptes celebrareu el primer dia de Carnaval amb la panxa plena

CUINA.CAT

01/02/2018

Anys enrere s'aprofitava el Dijous Llarder per afartar-se d'aliments greixosos i preparar-se per a l'abstinència de la Quaresma. Tot i que la tradició de l'abstinència s'ha perdut, mantenir la panxa contenta sempre ens agrada. Podreu fer-ho amb aquestes coques.

01 Coca de llardons de la mocada

Coca de llardons de la mocada

Coca de llardons de la mocada

De coca de llardons no en pot faltar, ja sigui per esmorzar només començar el dia o per postres després dels ous i la botifarra. Aquesta recepta és típica d'Olot i està feta amb llardons de la Garrotxa, més tous, gustosos i sense crosta!

Llegiu la recepta completa

02 Coca de llardons i avellanes

Coca de llardons i avellanes

Coca de llardons i avellanes

Aquesta coca de llardons incorpora com a novetat un bon grapat d'avellanes torrades, a més de canyella i anís, que aporten a la recepta una aroma i un regust molt especials. Tasteu-la!


Llegiu la recepta completa

03 Coca de llardons, torró de Xixona i sobrassada

Coca de llardons, torró de Xixona i sobrassada

Coca de llardons, torró de Xixona i sobrassada

Si no sabíeu que la típica coca de llardons mallorquina incorpora sobrassada per sobre, ara ja ho sabeu. Però us avisem que el contrast de sabor és potent i que, si no us hi atreviu, podeu substituir la sobrassada per fruita confitada.

Llegiu la recepta completa

04 Coca de llardons

Coca de llardons

Coca de llardons

Amb 30 minuts tindreu llesta aquesta coca de llardons: ràpida, bona i sense complicacions. La falta de temps i la mandra ja no són excuses!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto