Consells de cuina La Vanguardia

Menú de la setmana del 23 al 29 d'abril

Aquesta és la nostra proposta per organitzar els àpats de la setmana. Bon profit!

CUINA.CAT

24/04/2018
Orada amb verduretes i puré de bròquil

Orada amb verduretes i puré de bròquil

Dilluns

 

  1. Sopa freda de tomàquet i guacamole​​
  2. Orada amb verduretes i puré de bròquil​
  3. Cassoletes de lemon pie​
Semicuit de foie amb figues i torrades

Semicuit de foie amb figues i torrades Becky Lawton

Dimarts

 

  1. Semicuit de foie amb figues i torrades​
  2. Costelles de xai a la barbacoa​
  3. Gotet de mousse de torró, iogurt i bombó de músic​​
Ají amb soja texturitzada

Ají amb soja texturitzada

Dimecres

 

  1. Ají amb soja texturitzada
  2. Truita de patates​
  3. Púding de macedònia i Nutella​
Arròs de crancs i sípia

Arròs de crancs i sípia

Dijous

 

  1. Arròs de crancs i sípia​
  2. Llagosta al forn
  3. Púding de macedònia i Nutella​
Crep farcida de xocolata i avellana

Crep farcida de xocolata i avellana Becky Lawton

Divendres

 

  1. 'Aguachile molcajeteado' amb flor de Jamaica​
  2. 'Kebe' o mandonguilles de xai​
  3. Crep farcida de xocolata i avellana​

Marmitako

Marmitako Becky Lawton

Dissabte

 

  1. Maxi xampinyons farcits de búrgul​
  2. Marmitako​
  3. Mousse d’After Eight​
Strudel farcit de gall negre del Penedès

Strudel farcit de gall negre del Penedès

Diumenge

 

  1. Ous a la marinera​
  2. Strudel farcit de gall negre del Penedès, bolets de temporada, foie amb reducció del suc de cocció, porto i tòfona​
  3. Pastís de mató i fruits vermells​

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

28 abr

I Mercats Paral·lels

El Parc de les Tres Xemeneies del Poble-sec acull la primera edició dels Mercats Paral·lels, fruit de...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto