Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Primers plats amb carbassa

Uns primers plats amb carbassa que treuen partit al fruit més típic de la tardor!

CUINA.CAT

20/10/2017
01 Crema de carbassa i portobel·lo

Crema de carbassa i portobel·lo Miquel Àngel Roque

Crema de carbassa i poma

Pels dies que necessiteu entrar en calor, aquesta crema ho aconsegueix ràpidament. Apta per a vegetarians, és una opció genial per incorporar la carbassa a la nostra dieta i menjar-la a cullerades!

Llegeix la recepta completa

02 Fideus a la cassola amb carbassa

Fideus a la cassola amb carbassa

Fideus a la cassola amb carbassa

Us proposem els tradicionals fideus a la cassola amb un toc de carbassa sofregida que afageix un contrast dolç que no us deixarà indiferents! A més, també aporta color al plat per als qui acostumeu a menjar per la vista!

Llegeix la recepta completa

03 Saltat de carbassa i col verda

Saltat de carbassa i col verda

Saltat de carbassa i col verda

Aquest saltat de carbassa i col verda és ideal com a acompanyant o per guarnir altres plats. Combinar les dues verdures amb una peça de proteïna de carn o peix és una bona opció per sopar!

Llegeix la recepta completa

04 Risotto d'espàrrecs de marge i formatge d'ovella

Risotto d'espàrrecs de marge i formatge d'ovella

Risotto d'espàrrecs de marge i formatge d'ovella

Aquest risotto conserva el tradicional gratinat de la recepta italiana amb mantega i formatge però incorpora la carbassa i els espàrrecs com a novetat. T'animes a tastar-lo?

Llegeix la recepta completa

05 Pastís Tatín de carbassa i botifarra negra

Pastís Tatín de carbassa i botifarra negra

Pastís Tatín de carbassa i botifarra negra

Per als amants dels contrastos gustatius, aquest pastís combina la força de la botifarra negra amb la dolçor del caramel. A més, podeu fer la versió vegetariana i substituir la carn per nous! No teniu excuses!

Llegeix la recepta completa

06 Fesols de Santa Pau amb carbassa i arròs

Fesols de Santa Pau amb carbassa i arròs

Fesols de Santa Pau amb carbassa i arròs

Els fesols de Santa Pau, provinents de la Garrotxa, són l'èxit assegurat d'aquest consistent plat. Us recomanem que el prepareu com a plat únic perquè serà difícil conservar la gana per als segons!

Llegeix la recepta completa

07 Crep de carbassa, alvocat i germinats

Crep de carbassa, alvocat i germinats

Crep de carbassa, alvocat i germinats

Les creps són versàtils i se'n fan de tota mena. La carbassa hi havia de tenir el seu lloc i sembla que se sent comòde compartint massa amb l'alvocat, els dàtils, les pastanagues i els germinats. Tots ells enrotllats en una massa de crep fresca i deliciosa!

Llegeix la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto