Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Demaneu a un adult que us ajudi a ratllar les patates. Poseu les làmines entre dos papers de cuina i premseu-ho fortament per extreure el líquid que hi quedi.
  2. Poseu un raig d’oli en una paella antiadherent no gaire gran. Quan l’oli sigui calent, poseu-hi una capa de patates i aplaneu-la amb una cullera de fusta. Salpebreu-ho i deixeu-ho que s’enrosseixi per un costat. Quan estigui a punt, gireu-ho amb molta cura i feu que s’enrosseixi per l’altre costat.
  3. Aneu prement-ho perquè la cocció arribi al centre de la patata. Heu de procurar que la capa de patata sigui ben fina.
  4. Traieu la patata de la paella i lposeu-la sobre paper de cuina absorbent o sobre una reixeta, perquè perdi el greix sobrer.
  5. Mentre es fan les patates, aneu coent les costelles. En una planxa, paella gran o graella, poseu-hi una mica d’oli (poquet) i, quan sigui calenta, poseu-hi les costelles. Les coeu a foc viu. Quan siguin torrades d’una cara, gireu-les i torreu-les de l’altra. És important que perdin la major part del greix que conten els laterals.
  6. Un cop cuites, ja només queda salpebrar les costelles i servir-les acompanyades del cruixent de patata. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto