Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Renteu bé el carbassó i ratlleu-lo. Si no teniu un ratllador amb protecció per als dits, millor que aquest pas el faci un adult.
  2. En un bol, feu una pasta amb els ous batuts, la llet, la farina, el llevat químic i una culleradeta de sal.
  3. Escalfeu oli en una cassoleta i, amb l’ajuda d’un adult, aneu deixant-hi caure, amb molta cura de no esquitxar-vos, cullerades de massa.
  4. Quan els bunyols estiguin rossos per tots els costats, traieu-los amb una escumadora i poseu-los sobre paper absorbent.

El consell

  • Aquests bunyols també us quedaran boníssims si hi afegiu una mica de julivert picat. I, si ho preferiu, també hi podeu posar una mica de pastanaga ratllada.
  • Queden boníssims si els serviu acompanyats de salsa de tomàquet o una mica de romesco. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: