Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les peres i traieu-los el cor. Poseu-les a coure en un cassó juntament amb l’aigua, el sucre i el licor fins que siguin toves. Deixeu-les refredar i guardeu-les a la nevera ben cobertes amb l’almívar fins al moment de servir-les.
  2. Per a la salsa: piqueu la xocolata ben petita. Just al moment de servir-la, escalfeu una mica d’aigua al microones i afegiu-la de mica en mica sobre la xocolata, remenant-ho fins a obtenir una textura de salsa.
  3. Serviu les peres a temperatura ambient amb un rajolí de salsa calenta pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: