Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les albergínies al llarg, sense arribar al final, perquè no es trenquin. Fregiu-les en una paella amb oli, sense daurar-les.
  2. A poc a poc, afegiu-les en un altre cassó i, quan hi siguin totes, cobriu-les amb la llet, l’ametlla triturada (no gaire fina) i sal. Han de bullir lentament, perquè la llet s’espesseixi i prengui un to daurat. Deixeu-les reposar.
  3. Es poden prendre fredes o calentes, millor l’endemà, però mantenint-les a la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: