Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als rotllets: netegeu i talleu les verdures a tires fines. 
  2. Talleu cada full de pasta en quatre tires llargues i conserveu-les entre un drap lleugerament humit. 
  3. Disposeu una mica de verdures a cada tira i enrotlleu-les. Tanqueu els rotlles amb una mica de pasteta de farina i aigua. 
  4. En una paella amb abundant oli, fregiu els rotlles fins que quedin ben cruixents. Després, poseu-los sobre paper absorbent perquè deixin anar tot l’oli sobrant. 
  5. Per a la salsa: emulsioneu tots els elements líquids i afegiu-hi el gingebre, el porradell i el sèsam. 
  6. Poseu al plat els enciams tot intercalant-hi els rotllets, acabeu-ho amb ceba i tomàquet i amaniu-ho amb la salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: