Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu una olla al foc amb aigua i un polsim de sal. Quan arrenqui el bull, tireu-hi els fideus de soja. Deixeu-los-hi coure 30 s i escorreu-los. Refresqueu-los amb aigua freda.
  2. Talleu l'enciam vermell a tires molt fines.
  3. Peleu les gambetes.
  4. Barregeu l'oli de soja amb la salsa de soja i el porradell picat ben finament.
  5. Poseu una paella al foc amb l'oli d'oliva. Salteu-hi les gambes 1 min. Afegiu-hi els fideus i deixeu-los escalfar lleugerament.
  6. En un bol barregeu les gambetes, els fideus, les algues tallades a tires de 10 cm i l'enciam vermell.
  7. Amaniu-ho tot amb la salsa i serviu-ho amb un polsim de sal grossa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: