Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu un amaniment a base de tres parts d’oli, una de vinagre de sidra, la ceba tallada a la juliana molt fina i les dues cullerades de pebre vermell dolç.
  2. Afegiu-hi les olives, els alls i les ostres, i deixeu-ho macerar un mínim de 6 h a la nevera.

CONSELL
Aquest aperitiu adquirirà un gust més intens a mesura que transcorrin les hores; el millor és preparar-lo amb 48 h d’antelació. Podeu fer servir cebetes en vinagre o cogombrets per enriquir l’aperitiu.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: