Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al bacallà: el dia abans prepareu un oli d’herbes i alls (poseu oli, alls, romaní, farigola i sal i deixeu-ho confitar 30 min a 70 ºC). 
  2. Confiteu el bacallà en l’oli d’herbes ja preparat 8 min a 70 ºC. Deixeu-lo refredar en el mateix oli. 
  3. Per al romesco: agafeu els alls i els tomàquets escalivats. Peleu-los i, en fred i amb l’ajut d’un túrmix tritureu-los amb la resta d’ingredients fins que n’obtingueu una pasta. 
  4. Talleu les patates a rodanxes i disposeu-hi el bacallà desfullat pel damunt tot intercalant les fulles d’espinacs. Acabeu-ho amb olives, ceba tendra a rodelles i dauets de tomàquet. Afegiu-hi llavors de sèsam i de grosella. Amaniu-ho amb la vinagreta i uns fils de romesco.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: