Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu un cassó amb aigua a bullir. Quan arrenqui el bull, tireu-hi l’arròs i les umeboshi i deixeu que es cogui l’arròs 12 min. Tot seguit, poseu-hi el te embolicat amb una bossa de fil i tapeu-lo. Deixeu-lo infusionar durant 2 o 3 min. Retireu el te i deixeu-lo reposar 5 min més tapat, que l’arròs quedi melós. Poseu-ho en una plàtera i deixeu-ho refredar.
  2. Netegeu els xiitakes, talleu-los a tires i passeu-los per ou batut, farina de galeta i fregiu-los en una paella amb oli d’oliva roent. Retireu-los quan siguin rossos i passeu-los per un paper absorbent.
  3. Prepareu l’amanida en un bol. Poseu-hi l’arròs, el tofu tallat a daus i els xiitakes cruixents. Amaniu-ho amb l’oli de sèsam i la sal de sèsam i serviu-ho acompanyat dels microvegetals també amanits amb oli de sèsam.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: