Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els brots delicadament perquè no es trenquin ni es marceixin. Eixugueu-los ràpidament i guardeu-los en una plàtera folrada amb paper de cuina absorbent.
  2. Aixafeu amb una forquilla el formatge de cabra i afegiu-hi l’all tendre i el julivert picat ben menut.
  3. Talleu la pasta fil·lo en forma quadrada, pinteu-la de mantega i poseu-hi una petita porció de formatge de cabra. Tanqueu la pasta de manera que quedin triangles petits. Poseu-los en una plàtera de forn amb paper sulfuritzat.
  4. Escalfeu el forn a 200 ºC i poseu-hi els triangles de formatge.
  5. Munteu l’amanida de brots vegetals en un plat de vidre.
  6. Els triangles de formatge en un parell de minuts quedaran cruixents. Traieu-los i poseu-los al damunt de l’amanida, i amaniu-ho amb l’oli d’avellanes i unes avellanes torrades i picades.
  7. Acabeu el plat amb un polsim de sal grossa en escates i serviu-lo ràpidament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: