Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els ceps amb un drap humit i talleu-ne el peu (guardeu-los per a una altra ocasió).
  2. Poseu un dit de sal gruixida en una plata. Al damunt, poseu els barrets de cep i cobriu-los amb sal. Deixeu-los macerar 30 min. Traieu-ne la sal, passeu-los per aigua per treure la sal enganxada i assequeu-los ràpidament amb paper de cuina.
  3. Amb un ganivet ben esmolat, talleu finament els barrets i disposeu-los a la base dels plats.
  4. Per a la vinagreta tèbia: torreu els pinyons al forn a 160 ºC, fins que siguin daurats.
  5. Mescleu els pinyons acabats de torrar, el vinagre, l’oli i un polsim de sal.
  6. Amaniu els ceps amb la vinagreta i acabeu-ho amb el formatge El Set fet a flocs pel damunt i un parell de voltes de molinet de pebre de Sichuan.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: