Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el vinagre a reduir a foc suau fins que en quedi 1/3 part. Deixeu-ho refredar.
  2. Netegeu l’escarola i escorreu-la. Talleu el fonoll a tires fines. Escaldeu-lo amb aigua bullent i refredeu-ho amb aigua i gel.
  3. Peleu els raïms, talleu-los per la meitat i traieu-ne les granes. Poseu-los en un got amb aigua i suc de llimona que no s’oxidin.
  4. Peleu la pinya i talleu-la a daus d’1 cm. Peleu les mandarines, separeu-ne els grills i traieu tota la part blanca possible. Talleu cada grill en dos o tres trossos.
  5. Feu flors del formatge amb la girolle.
  6. Per a l’amaniment, barregeu l’oli d’avellanes, el vinagre reduït, les avellanes torrades trencades i el porradell picat.
  7. Poseu l’enciam distribuït als plats. Al damunt poseu-hi el fonoll, els raïms, la pinya, la mandarina i les flors de Tête de Moine. Amaniu-ho amb l’oli d’avellanes i poseu unes escames de sal pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: