Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Si heu optat per enciam romana o francès, talleu-lo, renteu-lo i eixugueu-lo molt bé, si pot ser, en una centrifugadora. Si heu optat per una barreja d’enciams ja a punt, en bossa, us podeu saltar aquest pas.
  2. Renteu bé les figues i, sense pelar-les, talleu-lis el peduncle.
  3. Talleu la mozzarella a làmines.
  4. Feu una vinagreta barrejant bé tres parts d’oli per una de vinagre balsàmic.
  5. En una safata, poseu un llit d’enciam i amaniu-lo amb la vinagreta. A sobre, poseu-hi la mozzarella tallada, les figues tallades i una mica de sal gruixuda, i acabeu-ho amb el granet d’ametlla.

El consell

  • Sabíeu que les figues fresques contenen molta vitamina C? Aquest nutrient és imprescindible perquè el nostre sistema immunitari funcioni bé i pugui lluitar contra els gèrmens o els virus. Les figues seques, en canvi, no contenen gens de vitamina C, però són molt més riques en calci, que ens ajuda a tenir uns ossos ben forts.
  • Si us agraden els formatges més saborosos, en comptes de fer servir mozzarella podeu posar a l’amanida una mica de formatge de cabra esmicolat o una mica de manxego. També combinen molt bé amb el gust dolç de les figues.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto