Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la melmelada: caramel·litzeu el sucre, aboqueu-hi el vinagre i reduïu-ho 2 min. Afegiu-hi la pasta d’olives, feu-li unes voltes, retireu-ho del foc i tritureu-ho amb l’ajut d’un túrmix.
  2. Per al cruixent: estireu la pasta fil·lo, disposeu-hi en una banda l’avellana i aneu-ho enrotllant. Segelleu el rotllet amb ou, empolseu-lo amb sucre de llustre i coeu-ho al forn a 180 ºC.
  3. Muntatge: gratineu el formatge. Feu uns cordons de melmelada al plat. Al mig, munteu una barreja d’amanides, el tomàquet i la ceba. Al costat feu uns nius amb el pebrot i el mango i disposeu al damunt el formatge gratinat, les herbes fresques i el sèsam. Amaniu-ho amb la vinagreta i acabeu-ho amb el cruixent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: