Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en remull la gelatina en aigua freda. Escalfeu una part de la llet d’ametlla i desfeu-hi la gelatina. Barregeu-la amb la resta de la llet, el sucre i l’extracte d’ametlla. Aboqueu-ho en un recipient que quedi d’un dit de gruix. Deixeu-ho quallar a la nevera.
  2. Talleu la gelatina en forma de rombes i serviu-la juntament amb la macedònia, tot ben fresc de la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: