Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu la guatlla de les possibles restes de plomes. Separeu els pits i les cuixes de la carcassa.
  2. Feu una barreja d’aigua, oli i vinagre a parts iguals i afegiu-hi el llorer, l’all i la guatlla. Feu-ho coure a foc lent 30 min. 
  3. Netegeu l’escarola i traieu-ne les fulles més verdes; talleu uns bastonets de pastanaga i porro. Escaldeu, peleu i desgraneu el tomàquet, i talleu-lo a quadradets. 
  4. Piqueu el raïm sense les granes i els pinyons. Feu un petit buquet d’escarola i poseu-hi un bastonet de pastanaga, un de porro i una mica de tomàquet, i la barreja de raïm i pinyons. 
  5. Quan la guatlla sigui cuita, retireu-la de l’escabetx i marqueu-la en una paella ben calenta. Per emplatar-la, disposeu-la al costat de l’escarola. La guatlla es pot servir freda o calenta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto