Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu una cassola amb aigua i sal al foc i quan comenci a bullir l’aigua poseu-hi les cues de llagostins prèviament pelades.
  2. Just quan comenci a bullir un altre cop, les traieu, les coleu i les poseu a la nevera perquè es refredin.
  3. Ratlleu els tomàquets i els assaoneu amb sal.
  4. Poseu el tomàquet ratllat en un plat i, per sobre, les cues de llagostins tallades longitudinalment per la meitat. Ho assaoneu tot amb pebre, oli d’oliva i julivert ben trinxat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: