Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu coure les llenties en aigua abundant, a foc mitjà; si bullen, trenqueu el bull tirant-hi una mica d’aigua freda. Feu-les coure fins que estiguin tendres, però senceres; saleu-les al final de la cocció, escorreu-les i refredeu-les.
  2. Renteu els pebrots, traieu-ne les llavors i retireu-ne el filament blanc de l’interior. Talleu-los a dauets.
  3. Peleu la ceba i piqueu-la, amb el porro.
  4. Barregeu les verdures amb les llenties, amaniu-ho amb sal, pebre acabat de moldre, suc de llimona, vinagre de xerès i oli d’oliva. Afegiu-hi cibulet, julivert i menta, acabats de picar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: