Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Peleu i ratlleu les pastanagues. Com que el ratllador de vegades pot ser complicat de fer anar, és millor que aquest pas el faci un adult. Peleu la poma i talleu-la a dauets.
  2. Ruixeu la pastanaga i els dauets de poma amb una mica de suc de llimona, perquè no s’ennegreixi.
  3. Ratlleu el gruyère i barregeu-lo bé amb les pastanagues, les llenties i la poma.
  4. Diluïu la mostassa en gra amb l’oli i amaniu-hi el plat abans de servir-lo.

El consell

Aquesta amanida també pot quedar deliciosa si hi afegiu una mica d’arròs.

Les llenties pardines són les que queden més bé per fer les amanides de llegums, però també podeu preparar la recepta amb llenties normals.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto