Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Netegeu bé els enciams i eixugueu-los. Podeu fer servir una bossa d’enciams variats, que ja estan nets i secs. D’aquesta manera, us estalvieu un pas.
  2. Talleu el meló a dauets i poseu-los per sobre dels enciams
  3. Talleu el pernil ben menut i també afegiu-lo a l’amanida.
  4. Per acabar, piqueu les ametlles i escampeu-les.
  5. Amaniu-ho generosament amb oli i un pessiguet de sal (heu de pensar que el pernil ja té prou sal, així que no convé que us passeu). Si us agrada el vinagre, poseu-ne unes gotes.
  6. Acabeu-ho amb una fulleta de menta.

El consell

  • Aquesta amanida també us quedarà deliciosa si hi afegiu altres ingredients que us agradin. Hi podeu posar, per exemple, una miqueta de formatge, nous, grans de magrana, trossets de tomàquet... Podeu fer-la tan completa com us agradi!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto