Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Netegeu bé els enciams i eixugueu-los. Podeu fer servir una bossa d’enciams variats, que ja estan nets i secs. D’aquesta manera, us estalvieu un pas.
  2. Talleu el meló a dauets i poseu-los per sobre dels enciams
  3. Talleu el pernil ben menut i també afegiu-lo a l’amanida.
  4. Per acabar, piqueu les ametlles i escampeu-les.
  5. Amaniu-ho generosament amb oli i un pessiguet de sal (heu de pensar que el pernil ja té prou sal, així que no convé que us passeu). Si us agrada el vinagre, poseu-ne unes gotes.
  6. Acabeu-ho amb una fulleta de menta.

El consell

  • Aquesta amanida també us quedarà deliciosa si hi afegiu altres ingredients que us agradin. Hi podeu posar, per exemple, una miqueta de formatge, nous, grans de magrana, trossets de tomàquet... Podeu fer-la tan completa com us agradi!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto