Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu les pastanagues i talleu-les en juliana, i escampeu-hi aigua de mar per sobre perquè no s’oxidin.
  2. Remulleu les algues agar-agar.
  3. Talleu la col llombarda a tires molt fines.
  4. Piqueu les avellanes.
  5. Escorreu les algues.
  6. Per a la salsa: remulleu els tomàquets i reserveu-ne uns quants per acabar de preparar l’amanida.
  7. Peleu l’all i la poma.
  8. Col·loqueu els tomàquets, l’all i la poma, amb una mica de l’aigua de remullar els tomàquets, en una batedora i tritureu-ho fins aconseguir una crema ben fina.

MUNTATGE
En un plat, poseu la pastanaga barrejada amb la col. A sobre, poseu-hi les algues, els tomàquets i els germinats. Serviu la salsa al costat, perquè cadascú se’n posi al seu gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

01-30 set

La Cuina del Cim i Tomba 2017

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de la població de Tossa de...

30 set

XXIX Mostra Gastronòmica de Castelldefels

El 30 de setembre torna un dels esdeveniments gastronòmics més importants de Castelldefels. Un altre...

30 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto