Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu les pastanagues i talleu-les en juliana, i escampeu-hi aigua de mar per sobre perquè no s’oxidin.
  2. Remulleu les algues agar-agar.
  3. Talleu la col llombarda a tires molt fines.
  4. Piqueu les avellanes.
  5. Escorreu les algues.
  6. Per a la salsa: remulleu els tomàquets i reserveu-ne uns quants per acabar de preparar l’amanida.
  7. Peleu l’all i la poma.
  8. Col·loqueu els tomàquets, l’all i la poma, amb una mica de l’aigua de remullar els tomàquets, en una batedora i tritureu-ho fins aconseguir una crema ben fina.

MUNTATGE
En un plat, poseu la pastanaga barrejada amb la col. A sobre, poseu-hi les algues, els tomàquets i els germinats. Serviu la salsa al costat, perquè cadascú se’n posi al seu gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

19 nov

Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori dediquen una fira al pa i la xocolata que, enguany, arriba a l’onzena edició, amb...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto