Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Renteu les fulles d’escarola, ruca i canonges. Eixugueu-les fins que no hi quedi aigua.
  2. Talleu 16 rectangles de 15 cm de costat de film transparent.
  3. Dividiu el semicuit de fetge gras en 16 daus de 30 g, aproximadament. Emboliqueu cada dau amb el film transparent fent una lleugera pressió perquè quedin en forma de pilota. Poseu-los a la nevera i reserveu-los.
  4. Poseu un cassó a foc molt i molt suau amb l’oli d’avellanes i el grue de cacau. Deixeu que s’aromatitzi, sense que arribi a bullir, durant 1 h. Tot seguit, reserveu-ho.
  5. Talleu els pinyons en tres i afegiu-los a l’oli, juntament amb el porradell picat.
  6. Amb un ratllador fi, ratlleu la xocolata. Traieu el plàstic de les boles de fetge gras i passeu-les per la xocolata per arrebossar-les.
  7. Poseu delicadament l’amanida al plat. Al damunt, col·loqueu-hi les perles de xocolata i el fetge gras i amaniu-ho amb oli de cacau.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 nov

Taller de fondue i maridatge amb vins d'A Taula!

A Taula! Cicle de cultura i gastronomia celebra 10 anys divulgant la cultura gastronòmica i els bons...

23 nov

Hàbits saludables amb A Taula!

Una de les activitats organitzades per celebrar el desè aniversari d'A Taula! està dedicada a la cuina...

25 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

25 nov

Adopta un Celler

Prepareu el paladar per descobrir el Celler Herència Altés, el convidat al Bar del Pla de Barcelona d'aquesta...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto