Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Reserveu el foie semicuit al congelador. Poseu a coure els peus de porc i desosseu-los. Quan encara siguin tebis, formeu un quadrat sobre diverses capes de film de cuina i disposeu el foie fresc salpebrat al centre.
  2. Enrotlleu els peus formant un corró ben pressionat, que no tingui aire dins. Podeu punxar el film per extreure’n l’aire. Deixeu-ho refredar i que la gelatina del peu tanqui el corró. Una vegada fred, talleu el bloc de peu de porc a medallons de 2-3 cm i marqueu-los, sense treure’n el film, 4-5 min en una paella a foc mitjà, fins que quedin cruixents.
  3. Netegeu les carxofes i fregiu-les a foc mitjà uns 5 min.
  4. Per a la vinagreta, tritureu els gerds i barregeu-los amb oli d’oliva, mitja cullera de sucre i una culleradeta de vinagreta de la mateixa fruita (barreja 2/3 parts d’oli per una de vinagre de gerds).
  5. Traieu el film dels peus de porc i presenteu-los en un plat acompanyat d’una selecció d’enciams, la carxofa fregida i la vinagreta de gerds. Acabeu aquesta amanida tèbia amb làmines de foie semicuit que ratllareu amb una mandolina al moment. El foie ha d’estar encara congelat per poder fer-ne làmines fines. Decoreu-ho amb ruca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto