Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Reserveu el foie semicuit al congelador. Poseu a coure els peus de porc i desosseu-los. Quan encara siguin tebis, formeu un quadrat sobre diverses capes de film de cuina i disposeu el foie fresc salpebrat al centre.
  2. Enrotlleu els peus formant un corró ben pressionat, que no tingui aire dins. Podeu punxar el film per extreure’n l’aire. Deixeu-ho refredar i que la gelatina del peu tanqui el corró. Una vegada fred, talleu el bloc de peu de porc a medallons de 2-3 cm i marqueu-los, sense treure’n el film, 4-5 min en una paella a foc mitjà, fins que quedin cruixents.
  3. Netegeu les carxofes i fregiu-les a foc mitjà uns 5 min.
  4. Per a la vinagreta, tritureu els gerds i barregeu-los amb oli d’oliva, mitja cullera de sucre i una culleradeta de vinagreta de la mateixa fruita (barreja 2/3 parts d’oli per una de vinagre de gerds).
  5. Traieu el film dels peus de porc i presenteu-los en un plat acompanyat d’una selecció d’enciams, la carxofa fregida i la vinagreta de gerds. Acabeu aquesta amanida tèbia amb làmines de foie semicuit que ratllareu amb una mandolina al moment. El foie ha d’estar encara congelat per poder fer-ne làmines fines. Decoreu-ho amb ruca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto