Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Reserveu el foie semicuit al congelador. Poseu a coure els peus de porc i desosseu-los. Quan encara siguin tebis, formeu un quadrat sobre diverses capes de film de cuina i disposeu el foie fresc salpebrat al centre.
  2. Enrotlleu els peus formant un corró ben pressionat, que no tingui aire dins. Podeu punxar el film per extreure’n l’aire. Deixeu-ho refredar i que la gelatina del peu tanqui el corró. Una vegada fred, talleu el bloc de peu de porc a medallons de 2-3 cm i marqueu-los, sense treure’n el film, 4-5 min en una paella a foc mitjà, fins que quedin cruixents.
  3. Netegeu les carxofes i fregiu-les a foc mitjà uns 5 min.
  4. Per a la vinagreta, tritureu els gerds i barregeu-los amb oli d’oliva, mitja cullera de sucre i una culleradeta de vinagreta de la mateixa fruita (barreja 2/3 parts d’oli per una de vinagre de gerds).
  5. Traieu el film dels peus de porc i presenteu-los en un plat acompanyat d’una selecció d’enciams, la carxofa fregida i la vinagreta de gerds. Acabeu aquesta amanida tèbia amb làmines de foie semicuit que ratllareu amb una mandolina al moment. El foie ha d’estar encara congelat per poder fer-ne làmines fines. Decoreu-ho amb ruca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

26 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto