Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu els peus i disposeu-los en una safata de forn fonda.
  2. Feu un sofregit amb l’all, el bitxo, la ceba, el porro i la pastanaga tallats ben petits, i, quan estigui ben ofegat, afegiu-hi el tomàquet ratllat. Deixeu-ho concentrar bé i saleu-ho.
  3. Aboqueu-ho al damunt dels peus bullits. Mulleu-ho amb l’aigua de la cocció dels peus, just que ho cobreixi. Tapeu la safata amb paper d’alumini i coeu-ho al forn moderat durant 2 h.
  4. Retireu els peus de la salsa, desosseu-los i deixeu-los refredar. Una vegada freds, talleu-los a daus i amaniu-los amb una part de la salsa reduïda al 50%.
  5. Emmotlleu-los en un recipient rectangular o quadrat d’uns 4-5 cm de fons i deixeu-los refredar. Desemmotlleu-ho i talleu-ho en rectangles d’1,5 cm de gruix i de 4 x 10 cm de superfície.
  6. Daureu-los pels dos costats en una paella antiadherent sense greix.
  7. Emboliqueu els ceballots bruts de 4 en 4 amb paper d’alumini i poseu-los a escalivar sobre el foc directe 3 min per cada costat. Deixeu-los reposar i peleu-los com ho faríem amb un calçot.
  8. Talleu-los a la mida dels peus i col·loqueu-los a sobre dels peus. Cobriu-ho amb encenalls de pernil i guarniu-ho amb enciams variats amanits amb oli, sal i pebre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: