Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. 1 En un recipient, barregeu els enciams amb els tomàquets (podeu saltar-los lleugerament), els raves, tallats a medallons molt fins, i les flors, tallades en juliana. Amaniu-ho amb un rajolí d’oli d’oliva, una mica de sal i un rajolí de vinagre de xerès. Reserveu-ho.
  2. Renteu les carxofes i talleu-les a quarts o a làmines fines, i fregiu-les a foc mitjà, fins que quedin ben daurades i cruixents. Assequeu-les sobre paper de cuina absorbent, per eliminar-ne l’excés d’oli, i afegiu-les a l’amanida. Barregeu-ho bé i serviu l’amanida en quatre plats.
  3. En una paella molt calenta, sense oli, fregiu el formatge fins que quedi daurat, repartiu-lo als quatre plats i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

19 nov

Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori dediquen una fira al pa i la xocolata que, enguany, arriba a l’onzena edició, amb...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto