Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escateu les sardines i traieu-ne els dos filets. Poseu-les 4 h a la nevera en una plàtera amb un polsim de sal, el vinagre i l’aigua.
  2. Feu petites boles de síndria, sense les llavors. Peleu el raïm blanc, traieu-ne les llavors i poseu-los en un bol amb aigua i suc de llimona perquè no s’oxidin.
  3. Traieu les sardines de l’aigua i poseu-les en una plàtera cobertes d’oli, el raïm, la síndria i el tomàquet, i reserveu-ho 1 h.
  4. Escaldeu el tomàquet en aigua bullent. Refredeu-lo, peleu-lo, traieu-ne les llavors i talleu-lo a daus regulars. Netegeu l’escarola amb aigua i escorreu-la molt bé. Feu el mateix amb la ruca i els canonges.
  5. Disposeu en una banda del plat (si pot ser, de vidre i quadrat) l’escarola amb les fulles de ruca i les herbes dels canonges.
  6. Al costat, poseu-hi els filets de sardina, i amaniu l’escarola i les sardines amb l’oli de la marinada. Acabeu-ho amb uns grans de sal grossa en escates.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: