Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Escateu les sardines i traieu-ne els dos filets. Poseu-les 4 h a la nevera en una plàtera amb un polsim de sal, el vinagre i l’aigua.
  2. Feu petites boles de síndria, sense les llavors. Peleu el raïm blanc, traieu-ne les llavors i poseu-los en un bol amb aigua i suc de llimona perquè no s’oxidin.
  3. Traieu les sardines de l’aigua i poseu-les en una plàtera cobertes d’oli, el raïm, la síndria i el tomàquet, i reserveu-ho 1 h.
  4. Escaldeu el tomàquet en aigua bullent. Refredeu-lo, peleu-lo, traieu-ne les llavors i talleu-lo a daus regulars. Netegeu l’escarola amb aigua i escorreu-la molt bé. Feu el mateix amb la ruca i els canonges.
  5. Disposeu en una banda del plat (si pot ser, de vidre i quadrat) l’escarola amb les fulles de ruca i les herbes dels canonges.
  6. Al costat, poseu-hi els filets de sardina, i amaniu l’escarola i les sardines amb l’oli de la marinada. Acabeu-ho amb uns grans de sal grossa en escates.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto