Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Escateu les sardines i traieu-ne els dos filets. Poseu-les 4 h a la nevera en una plàtera amb un polsim de sal, el vinagre i l’aigua.
  2. Feu petites boles de síndria, sense les llavors. Peleu el raïm blanc, traieu-ne les llavors i poseu-los en un bol amb aigua i suc de llimona perquè no s’oxidin.
  3. Traieu les sardines de l’aigua i poseu-les en una plàtera cobertes d’oli, el raïm, la síndria i el tomàquet, i reserveu-ho 1 h.
  4. Escaldeu el tomàquet en aigua bullent. Refredeu-lo, peleu-lo, traieu-ne les llavors i talleu-lo a daus regulars. Netegeu l’escarola amb aigua i escorreu-la molt bé. Feu el mateix amb la ruca i els canonges.
  5. Disposeu en una banda del plat (si pot ser, de vidre i quadrat) l’escarola amb les fulles de ruca i les herbes dels canonges.
  6. Al costat, poseu-hi els filets de sardina, i amaniu l’escarola i les sardines amb l’oli de la marinada. Acabeu-ho amb uns grans de sal grossa en escates.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto