Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu les carxofes i talleu-les a quarts, i fregiu-les amb oli d’oliva abundant, fins que quedin cruixents. Reserveu-les.
  2. Talleu la botifarra i salteu-la en una paella, amb una mica de sal i un raig d’oli, fins que quedi ben feta. Reserveu-la.
  3. Netegeu la sípia i talleu-la a quadrats de mida semblant. Salteu-los en una paella amb un raig d’oli d’oliva i un pessic de sal, fins que estiguin ben cuits. 
  4. Als plats, serviu unes fulles d’escarola ben netes i, a sobre, la sípia, les carxofes i la botifarra. Serviu-ho amb un sofregit d’alls tendres: en una paella amb un raig d’oli d’oliva, sofregiu els alls tendres tallats a rodanxes fines, al costat del bitxo. Un cop l’all tendre s’estovi, serviu-ho sobre la sípia. Acabeu-ho amb una mica de cibulet i sal en escates.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto