Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les vuit taronges i deixeu-les ben netes, sense que hi quedin els filets blancs.
  2. A continuació, talleu-les a rodanxes ben fines.
  3. Tot seguit, empolseu-hi el sucre al damunt. Agafeu les maduixes, els gerds i la pinya i talleu-ho tot a daus regulars.
  4. Muntatge: damunt d’un plat disposeu endreçadament les rodanxes de taronja ensucrades i acompanyeu-les de la resta de fruites. Arrodoniu la presentació col·locant al costat una bola de sorbet de mandarina i cava.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: