Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Netegeu les anxoves. Dessaleu-les sota un raig d’aigua freda, una bona estona. Separeu-ne els filets de les espines. Poseu els filets en una safata, coberts d’oli d’oliva. Submergiu les espines en llet, com a mínim 30 min.
  2. Talleu els tomàquets i la mozzarella a rodanxes.
  3. Esmicoleu les nous.
  4. Assequeu bé les espines d’anxova amb una mica de paper de cuina, enfarineu-les i demaneu ajuda a un adult per fregir-les, en oli abundant, 1 min. Han de quedar torradetes.
  5. Talleu les anxoves a bocinets.
  6. Per a l'oli d'alfàbrega: tritureu l’oli amb les fulles d’alfàbrega.
  7. Feu capes de tomàquet, anxoves, nous picades i formatge, com si fos una torre.
  8. Amaniu-ho amb l’oli d’alfàbrega i ho acabeu amb les espines d’anxova.

El consell

  • Si voleu tenir els ossos forts i sans, quan mengeu peixos petits, com anxoves o sonsos, aprofiteu per menjar-vos-en les espines. Són molt riques en calci!
  • Si us agraden les herbes aromàtiques, podeu provar d’afegir a aquest plat una miqueta d’orenga. Combina la mar de bé amb el tomàquet i la mozzarella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto