Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Confiteu el bacallà a 90 ºC en l'oli i el greix de pernil 8 min.
  2. Poseu aigua i sal en una cassola. Quan estigui a punt de bullir, afegiu-hi les favetes 30 s.
  3. Prepareu un bany maria amb gel i sal. Deixeu-hi refredar les favetes.
  4. Un cop ben fredes, escorreu-les i reserveu-les.
  5. Emulsioneu els ingredients de la vinagreta i reserveu-los en un biberó.
  6. Per a la presentació, amaniu amb la vinagreta 80 g de favetes i vuit daus d'alvocat. Poseu-ho en un plat fons, cobriu-ho amb làmines de bacallà i completeu-ho amb els grills de llimona, l'oliva negra i les fulles de menta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: