Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Hidrateu els tomàquets secs.
  2. Renteu les patates i coeu-les al forn, durant 30 min.
  3. Talleu els pebrots a dauets, les cebes a tires fines i els tomàquets secs en quatre trossos.
  4. Per a la vinagreta: barregeu l’oli d’oliva amb una mica de sal, una de pebre negre i una de comí en pols.
  5. Talleu les patates per la meitat i buideu-les. Ompliu-les amb les verdures tallades i amaniu-ho amb la vinagreta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: