Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu les fulles de l’enciam i traieu-ne la part central. Un cop netes, passeu-les per la liquadora.
  2. Barregeu el líquid de l’enciam amb l’oli d’oliva i el vinagre. Congeleu-ho en una glaçonera. 
  3. Talleu unes tires petites de pastanaga i de porro. Piqueu les olives.
  4. Un cop la barreja del líquid de l'enciam estigui congelada, raspeu-la, aboqueu-ho en una copa o una superfície freda i acabeu-ho amb les olives i uns bastonets de pastanaga i porro.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: