Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un recipient al foc, dissoleu el vinagre, la sal i el sucre durant només uns minuts, i reserveu-ho.
  2. Renteu l’arròs amb aigua 4 o 6 cops i escorreu-lo. Heu de passar-li aigua fins que surti transparent (es fa per treure’n el midó).
  3. En un recipient amb aigua freda, poseu-lo a coure, amb el doble d’aigua que d’arròs. Quan bulli, tapeu-ho i deixeu-ho a foc mínim 20 min sense remenar-ho. Treieu-lo de l’olla i refredeu-lo. Afegiu-hi la barreja de vinagre, sal i sucre. Reserveu-ho tapat amb un drap humit a la nevera.
  4. Marineu la tonyina en els dos líquids: la soja i l’oli de gira-sol.
  5. Per a la tempura d’algues: prepareu una pasta amb farina i aigua ben freda, talleu l’alga a triangles, unteu-los lleugerament amb la massa i fregiu-los en oli calent.
  6. Poseu una quenelle d’arròs i una quenelle de tonyina al plat; al mig, poseu la tempura, i, per sobre, uns dauets de papaia i uns d’alvocats. Salsegeu-ho amb oli de sèsam i soja, i afegiu-hi pètals de clavells i fulles d’espinacs.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: