Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En un recipient al foc, dissoleu el vinagre, la sal i el sucre durant només uns minuts, i reserveu-ho.
  2. Renteu l’arròs amb aigua 4 o 6 cops i escorreu-lo. Heu de passar-li aigua fins que surti transparent (es fa per treure’n el midó).
  3. En un recipient amb aigua freda, poseu-lo a coure, amb el doble d’aigua que d’arròs. Quan bulli, tapeu-ho i deixeu-ho a foc mínim 20 min sense remenar-ho. Treieu-lo de l’olla i refredeu-lo. Afegiu-hi la barreja de vinagre, sal i sucre. Reserveu-ho tapat amb un drap humit a la nevera.
  4. Marineu la tonyina en els dos líquids: la soja i l’oli de gira-sol.
  5. Per a la tempura d’algues: prepareu una pasta amb farina i aigua ben freda, talleu l’alga a triangles, unteu-los lleugerament amb la massa i fregiu-los en oli calent.
  6. Poseu una quenelle d’arròs i una quenelle de tonyina al plat; al mig, poseu la tempura, i, per sobre, uns dauets de papaia i uns d’alvocats. Salsegeu-ho amb oli de sèsam i soja, i afegiu-hi pètals de clavells i fulles d’espinacs.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

21-22 oct

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto