Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En un recipient al foc, dissoleu el vinagre, la sal i el sucre durant només uns minuts, i reserveu-ho.
  2. Renteu l’arròs amb aigua 4 o 6 cops i escorreu-lo. Heu de passar-li aigua fins que surti transparent (es fa per treure’n el midó).
  3. En un recipient amb aigua freda, poseu-lo a coure, amb el doble d’aigua que d’arròs. Quan bulli, tapeu-ho i deixeu-ho a foc mínim 20 min sense remenar-ho. Treieu-lo de l’olla i refredeu-lo. Afegiu-hi la barreja de vinagre, sal i sucre. Reserveu-ho tapat amb un drap humit a la nevera.
  4. Marineu la tonyina en els dos líquids: la soja i l’oli de gira-sol.
  5. Per a la tempura d’algues: prepareu una pasta amb farina i aigua ben freda, talleu l’alga a triangles, unteu-los lleugerament amb la massa i fregiu-los en oli calent.
  6. Poseu una quenelle d’arròs i una quenelle de tonyina al plat; al mig, poseu la tempura, i, per sobre, uns dauets de papaia i uns d’alvocats. Salsegeu-ho amb oli de sèsam i soja, i afegiu-hi pètals de clavells i fulles d’espinacs.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Verdures i hortalisses

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

24-26 ago

VI Tast de Jazz a Torre Llauder

Un any més, la vil·la romana de Torre Llauder de Mataró, un dels jaciments romans més destacats...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto