Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la maionesa: ajunteu tots els ingredients en un got mesclador i munteu-ho amb un túrmix.
  2. Per a l’amanida: bulliu les patates amb pell, refresqueu-les, peleu-les i talleu-les a dauets. Peleu la pastanaga i bulliu-la sencera, refresqueu-la i talleu-la a dauets. Bulliu els pèsols i refresqueu-los.
  3. Muntatge: en un bol, barregeu la patata, la pastanaga, la ceba tendra, el pebrot escalivat, els pèsols i el peix. Afegiu-hi la maionesa i remeneu-ho. Amb l’ajuda d’un motlle rodó feu 4 pastissets d’amanida russa. Acabeu-los amb l’ou dur tallat a quarts al costat, els ous de truita de riu pel damunt, unes fulles d’escarola, els dauets de tomàquet i el julivert picat. Acompanyeu-ho amb les torradetes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: