Consells de cuina La Vanguardia

Fa un temps vaig assistir a un monogràfic de dolços catalans que va fer la Mireia Carbó al Club Social Caprabo. El tema em va entusiasmar: en plena moda de 'cupcakes', 'muffins', 'fondants' i 'cake pops', s’agraeix que algú reivindiqui els nostres dolços tradicionals. I és que no trobeu lògic saber fer uns bons ametllats abans d’aprendre a fer macarons?

Les receptes que va fer la Mireia van ser uns pastissets de cabell d’àngel i de mató, un menjar blanc i uns ametllats. Amb un receptari popular català tan ric en receptes dolces, la tria de la Mireia va ser molt encertada; va escollir tres receptes d’elaboracions ben diferents i ingredients molt diversos. Segur que faré les tres receptes, ja que totes em van cridar molt l’atenció, però m’he decidit a començar pels ametllats, ja que són les galetes preferides a casa meva: a les capses assortides de Galetes Trias, els ametllats sempre són les primeres a desaparèixer!

Preparació

  1. Munteu les clares amb el sucre fins aconseguir una merenga suau. Incorporeu-hi l’ametlla i la llimona.
  2. Feu les galetes amb l’ajuda una mànega de pastisseria.
  3. Decoreu cada galeta amb una ametlla crua.
  4. Coeu-les a 160 ºC durant 15-20 min fins que siguin daurades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto