Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola de terrissa una mica fonda, poseu-hi l’aigua, el sucre i les ametlles. Espereu que bullin fort.
  2. Quan l’aigua s’hagi evaporat, sortirà el sucre. Aleshores, ràpidament, tireu-hi el conyac, remeneu-ho fins que torni a sortir el sucre i deixeu que es fongui una mica, i així les ametlles surten envernissades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: