Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i bulliu les peres tallades per la meitat uns 15 min amb el vi ranci. Reserveu les peres i el vi.
  2. Talleu l’ànec a quarters i salpebreu-lo. Deixeu-lo coure 30 min. Retireu l’ànec del forn i reserveu-lo sense el greix que haurà anat deixant.
  3. Del greix sobrant, reserveu-ne tres cullerades i sofregiu-ho amb les cebes fins que siguin transparents. Afegiu-hi els tomàquets ratllats, les pomes pelades i tallades a daus i la meitat de les prunes. Quan el sofregit estigui daurat, afegiu-hi una copa del vi sobrant de bullir les peres i una cullerada de farina, i, quan sigui cuita, ruixeu-ho tot amb dos cullerots de brou i deixeu-ho al foc 5 min més. Passeu-ho tot pel passapuré i torneu-ho a posar a la cassola juntament amb l’ànec. Deixeu-ho coure durant 1 h a 180 ºC fins que l’ànec quedi tendre.
  4. Els últims 10 min afegiu-hi les peres, els pinyons, les panses i la resta de prunes, que haureu escaldat amb aigua bullent. Poseu-hi també les dues cullerades de mel i la branca de canyella. Acabeu-ho amb una picada d’ametlles, pinyons i carquinyolis.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: