Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’ànec: talleu-lo a quarts.
  2. Bateu la resta d’ingredients fins aconseguir una base consistent i fina.
  3. Cobriu l’ànec amb la barreja i deixeu-lo marinar 12 h.
  4. Poseu-ho tot en una safata i coeu-ho al vapor 1 h i 30 min.
  5. Traieu els ossos i el suc, i deixeu-ho refredar.
  6. En un wok calent, fregiu la carn just abans de servir-la.
  7. Per al curri vermell: bateu tots els ingredients amb una màquina potent.
  8. Fregiu-ho en un olla a foc mitjà, fins que la pasta elimini el gust d’all cru, 45 min.
  9. Afegiu-hi 80 g de sucre de palma i caramel·litzeu-ho, 10-15 min.
  10. Afegiu-hi una llauna de llet de coco Mai Ploy. Coeu-ho 2 min més i afegiu-hi salsa de peix i llima fresca al gust.

CONSELL
L’ànec ha d’estar molt fred, abans de fregir-lo. Acabeu la recepta amb verdures a la graella, com albergínia i carbassó, o amb làmines de bambú jove. Serviu-ho amb coriandre i alfàbrega tailandesa fresca, arròs gessamí al vapor i cacauets.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto