Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a l’ànec: talleu-lo a quarts.
  2. Bateu la resta d’ingredients fins a aconseguir una base consistent i fina.
  3. Cobriu l’ànec amb la barreja i deixeu-lo marinar 12 h.
  4. Poseu-ho tot en una safata i coeu-ho al vapor 1 h 30 min.
  5. Traieu els ossos i el suc, i deixeu-ho refredar.
  6. En un wok calent, fregiu la carn just abans de servir-la.
  7. Per al curri vermell: bateu tots els ingredients amb una màquina potent.
  8. Fregiu-ho en un olla a foc mitjà, fins que la pasta elimini el gust d’all cru, 45 min.
  9. Afegiu-hi 80 g de sucre de palma i caramel·litzeu-ho, 10-15 min.
  10. Afegiu-hi una llauna de llet de coco Mai Ploy. Coeu-ho 2 min més i afegiu-hi salsa de peix i llima fresca al gust.

CONSELL
L’ànec ha d’estar molt fred, abans de fregir-lo. Acabeu la recepta amb verdures a la graella, com albergínia i carbassó, o amb làmines de bambú jove. Serviu-ho amb coriandre i alfàbrega
tailandesa fresca, arròs gessamí al vapor i cacauets.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 gen

Les algues a la cuina

En aquest taller podeu conèixer de prop els diferents tipus d’algues. Veure les característiques...

19-22 gen

34a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica

La 32a Mostra Comercial i Agrícola i la Festa Major d'Hivern 2018 de Sant Vicenç dels Horts presenta...

23 gen

Taller de suflés

En aquest taller, de 20.15 a 21.45 h, aprendreu a fer aquesta delícia lleugera. S'explicaran tots els secrets...

24 gen

Taller de cuina mexicana

Descobriu en aquest taller l’autèntica cuina mexicana, els orígens, els processos i sobretot el...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto