Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a l’ànec: talleu-lo a quarts.
  2. Bateu la resta d’ingredients fins aconseguir una base consistent i fina.
  3. Cobriu l’ànec amb la barreja i deixeu-lo marinar 12 h.
  4. Poseu-ho tot en una safata i coeu-ho al vapor 1 h i 30 min.
  5. Traieu els ossos i el suc, i deixeu-ho refredar.
  6. En un wok calent, fregiu la carn just abans de servir-la.
  7. Per al curri vermell: bateu tots els ingredients amb una màquina potent.
  8. Fregiu-ho en un olla a foc mitjà, fins que la pasta elimini el gust d’all cru, 45 min.
  9. Afegiu-hi 80 g de sucre de palma i caramel·litzeu-ho, 10-15 min.
  10. Afegiu-hi una llauna de llet de coco Mai Ploy. Coeu-ho 2 min més i afegiu-hi salsa de peix i llima fresca al gust.

CONSELL
L’ànec ha d’estar molt fred, abans de fregir-lo. Acabeu la recepta amb verdures a la graella, com albergínia i carbassó, o amb làmines de bambú jove. Serviu-ho amb coriandre i alfàbrega tailandesa fresca, arròs gessamí al vapor i cacauets.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto