Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu bé els dos ànecs traient-los tots els canons. Flamegeu-los i salpebreu-los.
  2. En una cassola amb un raig d'oliva, feu-hi enrossir els dos ànecs. Reserveu-los.
  3. A la mateixa cassola, d'on n'haureu tret primer un xic de greix de la cocció, feu un sofregit amb la ceba trinxada ben petita. Quan sigui mig cuita, tireu-hi un got de vi blanc i deixeu-lo reduir.
  4. Torneu-hi a posar els ànecs, la branca de farigola, la branca de marduix i 3 dl de brou calent d'aviram.
  5. Coeu-ho lentament i tapat fins que la carn de l'ànec sigui ben cuita.
  6. Mentrestant, traieu el pinyol de les cireres i reserveu-les a part.
  7. Elaboreu també una picada amb els alls, les ametlles i els carquinyolis.
  8. Quan quedin 10 min per treure l'ànec del foc, tireu-hi les cireres i la picada i deixeu que s'acabi de coure.
  9. Si us sembla que cal, rectifiqueu-ho de sal abans d'apagar el foc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto