Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu bé els dos ànecs traient-los tots els canons. Flamegeu-los i salpebreu-los.
  2. En una cassola amb un raig d'oliva, feu-hi enrossir els dos ànecs. Reserveu-los.
  3. A la mateixa cassola, d'on n'haureu tret primer un xic de greix de la cocció, feu un sofregit amb la ceba trinxada ben petita. Quan sigui mig cuita, tireu-hi un got de vi blanc i deixeu-lo reduir.
  4. Torneu-hi a posar els ànecs, la branca de farigola, la branca de marduix i 3 dl de brou calent d'aviram.
  5. Coeu-ho lentament i tapat fins que la carn de l'ànec sigui ben cuita.
  6. Mentrestant, traieu el pinyol de les cireres i reserveu-les a part.
  7. Elaboreu també una picada amb els alls, les ametlles i els carquinyolis.
  8. Quan quedin 10 min per treure l'ànec del foc, tireu-hi les cireres i la picada i deixeu que s'acabi de coure.
  9. Si us sembla que cal, rectifiqueu-ho de sal abans d'apagar el foc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

01-30 set

La Cuina del Cim i Tomba 2017

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de la població de Tossa de...

30 set

XXIX Mostra Gastronòmica de Castelldefels

El 30 de setembre torna un dels esdeveniments gastronòmics més importants de Castelldefels. Un altre...

30 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto